3D Printer Filament

Er du på udkig efter 3D Printer Filament til din 3D Printer? Her på siden finder du de bedste muligheder (både ABS filamanet og PLA filament) på markedet, samt det du skal vide, når du skal vælge filament type. Når du skal vælge 3D filament til din printer, er det i første omgang nogle helt basale spørgsmål, du bør stille dig selv: Hvilke materialer understøtter min 3D Printer? Understøtter den officiel og/eller uofficiel filament? Hvilken tykkelse filament er den rigtige til min printer? Hvad ønsker jeg at printe og hvor meget skal jeg bruge? På den måde finder du bedst mulige frem til: Filament type, filament tykkelse (her er den typiske 1.75 mm. og 3 mm.), filamentets farve og hvor stor en mængde, du skal købe. Her på siden finder du 3D Printer Filament fra landets bedste forhandlere og producenter. Heriblandt både Spectrum Filaments, ProtoPaste Filaments, Resin Fialment, Zortrax Filament og mange andre.

Hvad er 3D filament?

3D Printer filament er forbrugsmaterialet, der ekstruderes, når du 3D Printer. Man kan sammenligne det med toner eller blækpatroner, som en almindelig blækprinter benytter sig af. 3D filament er 3D printerens blæk. Det filament, som du bruger i din 3D Printer, er altså det afgørende element for slutresultatet. Filament består oftest af materialet; plastik (både i ruller og resin væske), men kan også, f.eks. i erhvervsmæssige sammenhænge eller for erfarne hobbyister, være; Carbon, Nylon, træ, metal, selvlysende og meget mere.

Filament type – PLA eller ABS?

Der findes over 25 forskellige typer af 3D Printer filamenter på markedet. Her skelner vi mellem FIlament til professionelle og filament til hobbyister (både begynder, let øvet og erfarne). De to allermest brugte og populære typer filament i Danmark og resten af verdenen er dog med sikkerhed: ABS filament og PLA filament. Fordelene ved PLA plastik som filament er specielt, at det er meget stærkt, dog mindre fleksibelt, grundet det lave smeltepunkt. Det kræver f.eks. ikke en opvarmet plade og er typiske lettere at arbejde med ift. ABS. Fordelene ved ABS filament er, at det er mere fleksibelt, men også stærkere end PLA. Se her på siden vores PLA og ABS filament, men også meget andet!

Raise3D Premium ABS

Mest værdi
Pris: 310,- Køb her

Spectrum Filaments – PLA

Billigst
Pris: 160,- Køb her

Spectrum Filaments – PLA

Favorit
Pris: 290,- Køb her
Se alle her