Om os

3DPrinterInfo.dk blev grundlagt i 2019 i Aarhus, Danmark, med et mål om at samle alt nyttig information omkring 3D Printere, og det der hører sig til. Vi udvider konstant hjemmesiden med nyheder, dybdegående guides og selvfølgelig de nyeste produkter på markedet. På den måde kan du altid være sikker på at finde både det mest relevante i branchen. Du kan også være sikker på, at alt du læser, stadig er aktuelt den dag i dag.

Mission

Hos 3DPrinterInfo.dk har vi én mission. En mission om at være danskernes foretrukne website, når det kommer til 3D Printere. Både når det gælder informationssøgning, uanset niveau, og når det gælder at købe 3D Printere. Derfor vil du her på vores hjemmeside finde en væld af guides og hjælp indenfor alt 3D printing, samt links til specifikke 3D Printere og nogle af Danmarks bedste forhandlere.

Med denne mission for øjet, ønsker vi så mange dansker som muligt velkommen i 3D Printer verdenen. Vi bestræber os på at gøre dig, som læser, mere informeret samt at sørge for, at du har et bedre overblik over de bedste 3D Printere til dit behov på markedet.

Samarbejd med os

Ved at samarbejde med os, som forhandler af 3D Printere, får du den fulde opmærksomhed af det udsnit af den danske befolkning, som er mest dedikeret og interesseret i at 3D Printe. Vi henvender os til både nybegyndere, let øvede og professionelle/eksperter.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for et samarbejde med os? Kontakt os på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi støtter: