3D Printer pris

Hvad koster en 3D Printer? Prisen på en 3D Printer varierer i et spænd fra 1.500 kroner og op til mere end 500.000. I gennemsnit koster en 3D Printer til privatbrug 4.500 kroner, hvor de billigste koster omkring 1.500 kroner. Er det derimod en 3D Printer til erhvervsbrug og/eller professionelle, er der (tæt på) intet luft på prisen på en 3D Printer. Vil du vide lidt mere omkring 3D Printer priser på de forskellige typer 3D Printere? Læs mere herunder.

Prisen på en 3D Printer til begyndere

Er du helt ny inden for 3D Print og er nu klar til at investere lidt tid og penge i en 3D Printer? Du kan købe en velfungerende og let betjenelig 3D Printer til nybegyndere for omkring 1.500-4.000 kroner.

Sådan en 3D Printer, vil dog sætte nogle naturlige begrænsninger og medføre nogle naturlige ulemper. Her at nævne, at du ikke kan printe specielt store objekter (på mange billige 3D Printere er der et maksimum på 7-10 i alle dimensioner: højde, længde og bredde). Herudover er mange billige 3D Printere  meget højlydte og printer langsomt. Oftest vil du også være begrænset ift. valg og brug af filament, da en billig 3D Printer oftest kun kan bruges en type forbrugsmateriale/filament.

Med ovenstående nævnt får du dog utroligt meget værdi ud af at investere 1.500-4.000 kroner i en 3D Printer til nybegynder – specielt med prisen taget i betragtning. En 3D Printer for så lille et beløb kan være en yderst let og billig måde at lære mere om 3D Print og tage det først skridt ind i verdenen selv.

Vil du købe en billig 3D Printer? Læs mere om og find billige 3D Printere i vores guide.

Prisen på en 3D Printer til hobbyister, entusiaster og mere erfarne

Er du en mere erfaren hobbyist/entusiast inden for 3D Printer? Du vil gerne investere lidt ekstra for at få en 3D Printer, der er en tand bedre end de helt billige og simple. Du har en passion for 3D Print, og det er din primære hobby. Prisen på din nye 3D Printer kan være alt mellem 3.000 og 25.000 afhængig af dit niveau og dine behov og præferencer.

Giver du mellem 3.000 og 25.000 kroner for en 3D printer til hjemmet, kan du være sikker på at få en alsidig maskine, som printer lige det, du ønsker – og sågar også hurtigt. Der er dog stadig tale om 3D Printere til hjemmet, hvorfor de objekter, du kan printe, ikke kan være meget større end 30 cm i alle dimensioner (højde, længde og bredde). Giver du i den dyre end af skalaen (25.000 kroner), kan du oftest printe med flere forskellige typer filament, i forskellige farver og printe detaljerede objekter. De præcise specifikationer for en 3D Printer til hobbyister, entusiaster og mere erfarne varierer naturligvis var model til model og her spiller prisen også en en stor rolle.

Er du interesseret i at finde en af de bedste 3D Printere til prisen? Læs mere her og se vores udvalgte modeller af de bedste 3D Printere til prisen.

Prisen på en 3D Printer til virksomheden

Har jeres virksomhed planer om at inddrage 3D Printeren aktivt til fremstilling af prototyper eller sågar produkter? Måske 3D Printeren allerede er en del af virksomheden? En 3D Printer til professionelt og/eller industrielt brug kan koste alt fra 25.000 til mere end 100.000 kroner. Den eksakte pris afhænger af 3D Printerens formål i jeres virksomhed.

Køber du en 3D Printer til virksomheden og investerer mere en 25.000 kroner, kan du/I være sikre på, at få en yderst professionel og funktionsdygtig maskine, som printer hurtigt, dog uden at gå på kompromis med objektets kvalitet og detaljer. Hvilke typer materialer 3D Printeren kan printe i og i hvilke dimensioner afhænger af den enkelte model.

Overvejer I at investere penge i en 3D Printer til virksomheden, bør I dog nøje overveje og regne på omkostningen ved anskaffelse af en 3D Printer kontra udbyttet og evt. hvad der kan spares på den lange bane.

Vil du gerne investere penge i en 3D Printer til virksomheden? Læs mere om og find vores udvalgte modeller af de bedste 3D Printere på markedet.

Konklusion: Hvad koster en 3D Printer?

Som tidligere nævnt kan en 3D Printer koste alt i mellem 1.500 kroner og mere end 500.000 kroner. Prisen afhænger primært af 3D Printer type og formål. Herunder kommer naturligvis funktioner, kvalitet, hastighed, størrelse og de ønskede objekter og meget mere. Hvilken 3D Printer der er den rette for dig, er 100% individuelt. Før du investerer i en 3D Printer, bør du derfor nøje overveje, hvilke kriterier din nye 3D Printer skal opfylde.

Husk dog på, at prisen på en 3D Printer er en god indikator for: Funktioner (hvor meget kan 3D Printeren ift. størrelse på objekter, filamenter), hastighed (hvor hurtigt printer 3D Printeren) og slutresultat (hvor detaljeret er objektet og i hvor god kvalitet er det).

Er du i tvivl om, hvilken 3D Printer der er den rette for dig, samt hvor mange penge, det er nødvendigt for dig at bruge på en 3D Printer? Kom et skridt videre ved at læse vores guide til valg af 3D Printer.

Er du klar til at se på dine muligheder? Vi har samlet de billigste 3D Printere, de bedste 3D Printere til prisen og de bedste 3D Printere på markedet.