3D printer til virksomheder

Går I og overvejer at anskaffe jer en 3D Printer til virksomheden? I er måske i tvivl om, hvilke fordele der er ved at have en 3D printer i virksomheden? Læs med her og bliv klogere på, hvilke ting I bør overveje, før I køber en 3D Printer til erhverv. Find ud af, om det overhovedet er relevant for jer at anskaffe en 3D Printer. Det første spørgsmål I måske stiller jer selv er “Hvordan fungerer en 3D Printer?” Kort fortalt så vil fremgangsmåden ved 3D Printning af et givent objekt være nogenlunde som følger:

  1. En professionel designer laver en 3D model af det objekt, I vil have printet i et stykke professionelt software til 3D Printning, kaldet et CAD (Computer aided design) program.
  2. 3D modellen laves om til instruktioner som en 3D Printer kan forstå. Denne proces kaldes “slicing”.
  3. 3D Printeren går i gang med at fremstille det ønskede objekt, som I kan have i hånden inden for kort tid.

Nemt, ikke? Læs med herunder og bliv klogere på andre aspekter i forbindelse med anskaffelsen af en 3D Printer til virksomheder.

3D Printerens formål i jeres virksomhed

En af de første ting man bør klarlægge, før man anskaffer sig en 3D printer til erhvervsbrug, er hvad dens formål skal være. Hvilke objekter vil I gerne have, den skal printe for jer? Det oplagte at benytte en 3D Printer i virksomheden er at fremstille prototyper. At fremstille en prototype med en 3D Printer er meget mere omkostningseffektivt og markant hurtigere, end ved brug af andre konventionelle prototype fremstillingsmetoder.

Der kan være et hav af effektiviseringsmuligheder at hente, når man anskaffer sig en 3D printer til erhvervsbrug. Særligt i forbindelse med produktudvikling i produktionsvirksomheder, har man set enorme forbedringer ved indførelse af 3D Printerteknologi. Den tyske bilgigant BMW gik eksempelvis over til at bruge FDM teknologi (Fused Deposition Modeling) til fremstilling af prototyper til visse dele bilerne. Førhen havde de brugt mere traditionelle fremstillingsmetoder til deres prototyper. Blandt andet i form af metalbaserede CNC-maskiner. Efter en testperiode med FDM-teknologi var resultaterne klare som glas: 92% hurtigere fremstilling af prototyperne og en 58% reduktion i omkostninger. Og dette er blot en ud af mange forretningscases, hvor skiftet til 3D printere har gjort en enorm forskel. Jeres virksomhed kan blive den næste til at opleve 3D Printerens vidundere.

Krav til jeres 3D Printer til erhverv

Når I har fundet frem til 3D printerens helt specifikke formål i jeres virksomhed, bør I få defineret de krav, I har til jeres nye 3D Printer. Skal den være specialiseret i at kunne printe ekstra hurtigt, men ikke særlig præcist? Eller er præcisionen vigtigst for jer? Skal den printe yderst robuste og hårde materialer, eller har I brug for, at den kan printe fleksible og bløde materialer? Disse er alle sammen vigtige spørgsmål I bør få klarlagt og overvejet, før I kan finde frem til hvilken 3D printer, der er den bedste for jeres behov som virksomhed. Det er nemlig ikke nødvendigvis den billigste eller den dyreste, der er den bedste for jer. Derfor har vi her på hjemmesiden samlet et væld af artikler, guides og informationer om 3D Printere, således I bliver bedst muligt stillet i jagten på en 3D Printer til jeres virksomhed. Er i allerede klar til at se jeres muligheder for at købe en 3D Printer til virksomheden? Herunder har vi samlet nogle af de bedste på markedet.

Raise3D Pro2

Mest værdi
Pris: 33.499,- Køb her

CraftBot 3 – Grey 3D

Billigst
Pris: 17.795,- Køb her

Intamsys Funmat HT

Favorit
Pris: 45.999,- Køb her
Se alle her